stage_image1_lg

Pse Continental

Më e mira në performancën në frenim.

Kurioziteti na jep shtysën më të madhe.

dd2_1847_adac_fsz_styrofoam_wall_rolling_resistance_08_2007_boedeker

Continental i kupton rrugët në të gjithë botën - dhe di si të frenojë në to. Çdo ditë ne investojmë të gjithë pasionin dhe përvojën në zhvillimin e novacioneve tona. Ne vendosëm standarde të reja me secilin prej produkteve tona të reja, të cilat janë prodhuar vetëm nga materialet me cilësi më të lartë. Si? Ne i investojmë të gjitha njohuritë tona për risitë tona aktuale në projektimin e çdo gome të re: gomat tona me performancë të lartë na japin një depërtim të thellë në mënyrat dhe mundësitë e arritjes së një sigurie më të madhe me gomat e tjera për përdorim të përditshëm. Teknologjitë që kemi përdorur me gomat Conti.eContact™ do të ndihmojnë që automjetet e zakonshme të jenë më efikase në të ardhmen. Në fillim, zgjidhja ContiSeal™ ishte thjesht vetëm një ide në letër, por tani e pandalshme në rrugë. Këto janë vetëm disa shembuj se pse Continental është një nga më të mirët në performancën e frenimit. Arsyeja është e thjeshtë: ne kurrë nuk ndalemi së bëri kërkime.