stage_image1_lg

Pse Continental

Inxhinieri gjermane

Ne mësojmë nga e kaluara dhe piqemi në të ardhmen.

Image

Inxhinieria gjermane dhe saktësia gjermane janë legjendare. Continental, i cili shpiku gomën e parë me profil të shtresës ecëse në botë, dëshiron të demonstrojë risinë e tij me çdo produkt të ri. Qendra e përvojës sonë inxhinierike është në Hanoverin gjerman.

Qendra kërkimore me pistën e garës më të madhe të njohur botërore të testimeve Contidrom bashkon njohuritë dhe përvojën e më shumë se 1000 shkencëtarëve, inxhinierëve dhe projektuesve ambiciozë në Evropë dhe SHBA. Dhe çdo test të ri që bëjmë ka një qëllim themelor: të sigurohemi që ta bëjmë drejtimin edhe më të sigurt. E gjithë kjo, natyrisht, sipas standardeve më të larta gjermane - për më shumë se 140 vjet.

Image