stage_image1_lg

Pse Continental

Njohuri automobilistike

Ne shohim përpara. Ne shohim më tej.

Që nga viti 1995, Continental ka zhvilluar disa nga teknologjitë më të rëndësishme për drejtim më të sigurt dhe më komod. Tani është koha për të krijuar të ardhmen e automjeteve. 
Kompania Continental Automotive Group është një nga furnizuesit më të mëdhenj në industrinë e automobilave me mbi 87 000 të punësuar në mbi 170 vende. Të gjithë punonjësit në një ambient të veçantë zhvillojnë dhe prodhojnë një shumëllojshmëri produktesh, nga gomat deri te sistemet e përparuara të sigurisë, me një vizion të përbashkët: ne duam të sigurojmë një lëvizshmëri të sigurt, të qëndrueshme dhe të integruar. Automjetet po bëhen gjithnjë e më inteligjente, kështu që tre sektorët tanë të Chassis & Safety, Powertrain dhe Interior po bashkëpunojnë ngushtë në mënyrë që të përdorin gjithë këtë informacion për të përmirësuar përvojën e drejtimit. Continental mbulon të gjithë procesin e drejtimit të automjetit - nga siguria aktive dhe pasive dhe menaxhimi i karburantit deri në atë që ka shoferi përpara syve. Ndoshta një ditë do të mundësojmë që automjeti të drejtohet vetë.