stage_image1_lg

Goma të gjera

Goma të gjera

Performancë e jashtëzakonshme në kushte kërkuese. Me gomat e gjëra dimërore Continental.

Duket si verë, por është vetëm më ftohtë.

Bindja e gabuar e përgjithshme është se në dimër nuk duhet të përdoren goma të gjera, por kjo bindje është e vjetruar. Në të vërtetë, gomat e gjera ofrojnë përparësi të shumta:

  • Sa më e gjerë të jetë goma, aq më e mirë është performanca e saj në të gjitha kushtet e dimrit
  • Më shumë pllaka të holla që përshtaten në tokë, edhe në borë
  • Distancë më e shkurtër frenimi për shkak të blloqeve më të gjera të profileve 
  • Karakteristika drejtimi konstant dhe të balancuar dhe kontroll më i saktë
  • Drejtim më sportiv dhe më i rehatshëm

Në klasën e gomave me performancë të lartë, kemi një gamë të shkëlqyer gomash të gjera për automjete me performancë të lartë, automjete të nivelit të mesëm, automjete prestigjioze dhe automjete sportive terreni.


"Nëse dëshironi që automjeti juaj të ketë kapacitet të plotë dhe pamje sportive në dimër, rekomandoj gomat e gjera dimërore Continental. Me këto gjithçka do të jetë njësoj si në verë, vetëm pak më ftohtë kur të dilni". 

AC Schnitzer

Image