stage_image1_lg

Kaloni tani te gomat verore nga Continental.

TechArt

Përshpejtimi për 991 Turbo: TechArt - akordimi për Porsche

erfolgsstory_techart_01

1. Sfidat

Porsche 911 Turbo është një legjendë në katër rrota

Porsche 911 Turbo është një legjendë në katër rrota. Është vërtetë e veçantë dhe një nga automjetet absolutisht më të mira. Kushdo që dëshiron të bëjë çdo lloj optimizimi në këtë automjet duhet të dijë saktësisht se çfarë po bën - dhe këtu hyn në lojë TechArt. Në sallonin e automjeteve në Gjenevë në mars 2010, ekspertët e akordimit nga Leonberg shfaqën programin e tyre transparent të përpunimit me porosi për versionin e përditësuar të modelit 911 Turbo. Pas kësaj ka mbetur vetëm një sfidë: si të rritet performanca e këtij automjeti.

erfolgsstory_techart_02

Dhe këtu fillojnë marrëdhëniet e ngushta me Continental. Performanca më e mirë në rrugë është, natyrisht, e mundur vetëm me kapjen e përshtatshme. Sidoqoftë, përballja me sfida të reja është dyfish më e argëtuese kur punohet në ekip!

erfolgsstory_techart_03

2. Kapacitetet

Më shumë fuqi për Porsche 911 Turbo 

Më shumë fuqi për Porsche 911 Turbo - Kompleti i përmirësimit të performancës TechArt TA 097/T2 e siguron këtë. Modifikimet e motorit në thelb konsistojnë në tre komponentë të veçantë dhe të personalizuar: një filtër ajri sportiv TechArt, kolektori i shkarkimit TechArt dhe një sistem shkarkimi TechArt "Sport". Këto modifikime janë rregulluar në mënyrë optimale në tërësi në sajë të sistemit të sapoprogramuar të kontrollit të motorit.

erfolg_detailseite_forcecontact

Kjo pajisje për përmirësimin e performancës është krijuar për t’ju kaluar menjëherë në korsinë e shpejtë. Porsche 911 Turbo e modifikuar renditet lehtësisht në mesin e automjeteve më të shpejta në botë. Nga zero në 100 km/orë përshpejtohet në një 2,9 sekondësh fenomenal, dhe kufiri prej 200 km/orë do të tejkalohet vetëm 6,4 sekonda më vonë. Shpejtësia e fundit është gjithashtu e bujshme: matësi i shpejtësisë do të ndalet vetëm në 333 km/orë.

Në kapacitete të tilla keni nevojë për goma vërtet të veçanta. ContiForceContact është zgjidhja më e mirë këtu. Është kombinimi i përsosur i gomave rrugore dhe sportive, kështu që nuk ju duhet të hiqeni dorë nga rehatia e udhëtimit ose siguria në shpejtësi të lartë. Por goma është gjithashtu e shkëlqyer për përdorim të përditshëm, që do të thotë se do të keni mundësi që pas garës ta ngitni për në shtëpi.

3. Suksesi

Rezultati është automjeti që e zë vendin e parë pa vështirësi.

Me Porsche 911 Turbo, TechArt dhe Continental kanë treguar se cilat kapacitete mund të zhvillojë vërtet automjeti kur prodhuesit e automjeteve dhe prodhuesit e gomave punojnë ngushtë së bashku. Rezultati është automjeti që e zë vendin e parë pa vështirësi.

erfolgsstory_techart_04

Motori 3,8-litra, me 620 hp të jashtëzakonshëm në 6400 rrotullime/minutë,  përshpejtim i jashtëzakonshëm dhe shpejtësia mbresëlënëse më e lartë. Cilësia maksimale funksionale takohet me mjeshtërinë të përsosur - dhe rezultati janë aftësi që nuk i kemi dëshmuar deri më tani.