stage_image1_lg

Kaloni tani te gomat verore nga Continental.

Brabus

Histori suksesi - Brabus dhe Continental

Image

1. Sfidat

Performancë e jashtëzakonshme dhe fuqi e pakufizuar - e shoqëruar gjithmonë me rehati  

Të gjitha automjetet BRABUS SuperCar - smart-BRABUS Ultimate 112 me 112 KF, Viano V8 me 425 KF, GL 63 biturbo me 650 KF apo edhe Rocket me 800 KF dhe me një moment 1100 Nm të jashtëzakonshëm (kufizuar në mënyrë elektronike) - krenohen me performancën më të mirë në klasën e tyre. Si dhe për automjetet e tyre të shpejta "standarde" të përpunuara, ato janë në krye të ofertës së prodhuesve të  automjeteve.

Image

Gama e gjerë e automjeteve të ndryshme, të pajisura me prodhim të jashtëzakonshëm fuqie dhe lloje të ndryshme aksesorësh për zvogëlim peshe, i vendosin gomat në test për sa i përket performancës dhe qëndrueshmërisë së tyre.

Image

2. Kapacitetet

Performancë më e lartë gjatë gjithë kohës - gjithmonë goma e duhur

Departamentet e prodhimit vendas lejojnë që kompania BRABUS të zgjerohet vertikalisht, gjë e cila është unike në këtë industri. Kriteret e cilësisë të përcaktuara nga BRABUS për arritjet e saj në zhvillim, përbërësit dhe produktet vendosin standardin në industrinë e automobilave.

Image

Te Continental, BRABUS ka gjetur partnerin teknologjik që ka përvojë të gjerë në prodhimin e produkteve të automjeteve sportive të nivelit të lartë dhe në të njëjtën kohë ka pasionin dhe kompetencën në fushën e teknologjisë dhe të performancës mbi mesatare.

Të dyja kompanitë kanë kombinuar njohuritë e tyre dhe së bashku zhvillojnë dhe testojnë gomat më të fundit Conti SportContact. Qëllimi i tyre është të azhurnojnë teknologjitë dhe të prodhojnë goma të performancës së lartë me shenjën ZRZ (> 240 km/orë), të cilat do të jenë gjithmonë në krye për sa i përket precizionit të kontrollit dhe efikasitetit të ngadalësimit. Kjo siguron një drejtim të sigurt sportiv.

Image
Image

3. Suksesi

Progres teknik me rrjedhë të shpejtë idesh dhe opinionesh dhe informacioni të dobishëm në të gjitha fazat e zhvillimit. Duke pasur parasysh gjithë këtë, ne kemi vazhdimisht një qëllim të përbashkët, i cili është performanca e jashtëzakonshme e menaxhueshme në të gjitha diapazonet e shpejtësisë, pavarësisht kategorisë së automjeteve. Partneriteti midis kompanive BRABUS dhe Continental është i jashtëzakonshëm. Rezultatet janë mbresëlënëse. Për ta vazhduar këtë edhe në të ardhmen, të dy kompanitë nënshkruan një marrëveshje partneriteti në panairin IAA 2011.