stage_image1_lg

Akordimi dhe performanca

Akordimi dhe performanca

ABT

Image

Histori suksesi – ABT dhe Continental. Në kompaninë ABT, kuaj-fuqia është gjithmonë përparësi

Lexo më shumë

Brabus

BRABUS_760x430_03

Performancë e jashtëzakonshme dhe fuqi e pakufizuar

Lexo më shumë

TechArt

erfolgsstory_techart_01

Përshpejtimi për 991 Turbo: TechArt - akordimi për Porsche

Lexo më shumë

AC Schnitzer

erfolgsstory_acschnitzer_01

Nga zero në 100 km/orë në 6,9 sekonda, shpejtësia e fundit 235 km/orë, 190 hp/140 kW fuqi e pastër dhe emetime të CO2 prej vetëm 99 g/km - është kjo e mundur?

Lexo më shumë