stage_image1_lg

Akordimi dhe performanca

Performancë e jashtëzakonshme për standardet më të larta.

Siguri më e mirë në sajë të gomave të gjera.

Image

Gomat me performancë të lartë ofrojnë kapje më të mirë në rrugë, siguri më të madhe dhe kontroll të shkëlqyer, pasi ato kanë një sipërfaqe kontakti më të madhe. Continental ofron një gamë të pasur gomash më të gjera, kështu që mund të gjeni produktin e përsosur për pothuajse çdo lloj automjeti - nga automjetet sportive e deri tek ato familjare.

Përparësitë kryesore të gomave me performancë të lartë në krahasim me gomat standarde:

  • Distancë më e shkurtër ndalimi
  • Stabilitet më i madh drejtimi të pjesës anësore
  • Kontroll i saktë
  • Përshtatje më e mirë e ngarkesës
  • Drejtim më sportiv
  • Efikasitet në ndryshimin e korsive
  • Pamje e bukur

KarakteristikatSituataGoma standardeGoma me performancë të lartë
Sipërfaqe e thatëDrejtimi në sipërfaqe të thatë
+
Sipërfaqe e thatëFrenimi në sipërfaqe të thatë
+
Sipërfaqe e lagështFrenimi në sipërfaqe të lagësht
+
Sipërfaqe e lagështRrëshqitja në ujë+
Sipërfaqe e lagështDrejtimi në sipërfaqe të thatë
+
DëborëDrejtimi në sipërfaqe të thatë
+
DëborëKapja në dëborë të butë dhe të thellë+
DëborëFrenimi në dëborë të butë dhe të thellë
+
Ngricë (shtresë e hollë akulli)Drejtimi në akull
+