stage_image1_lg

Teknologjia

ContiComfortKit      

Izolojeni thjesht me shtypjen e një butoni

topic_intro_image1

ContiKomfortKit është një zgjidhje e sigurt dhe e përshtatshme që i ndihmon shoferët të dalin shpejt nga një situatë e rrezikshme defekti gome.

Fakte të shpejta

  • Zgjidheni problemin e gomës së shpuar me shtypjen e një butoni
  • Vetëm disa hapa të thjeshtë
  • Procedura nuk kërkon heqjen dhe zëvendësimin e kunjit të valvulës
  • Masa ngjitëse nuk bie në kontakt me lëkurën
  • Në errësirë shkëlqen
  • Sistem i thjeshtë, i pastër dhe i sigurt në përdorim
topic_intro_image1

Rreth teknologjisë

Gomë e rregullt prodhimi që vetizolohet kur shpohet.

Continental, eksperti kryesor gjerman për shasitë dhe gomat, ka sjellë një zgjidhje të sigurt dhe të përshtatshme që u lejon shoferët të dalin shpejt nga një situatë e rrezikshme shpimi gome. Sistemi ContiComfortKit nga Continental është një aksesor novator dhe i përshtatshëm për riparimin e gomës së shpuar, i cili do t'ju ndihmojë në mënyrë efektive të ktheheni në rrugë.


Shumë e sigurt.

Aksesori peshon vetëm dy kilogramë e gjysmë dhe ruhet në një kuti të vogël me gjatësi afërsisht 24 cm, gjerësi 18 cm dhe lartësi rreth 10 cm. Përmban një kompresor dhe masën ngjitëse për gomat. Nuk keni nevojë as të hapni kutinë për të izoluar gomën dhe të drejtoni automjetin në ofiçinën më të afërt të riparimit. Thjesht lidhni tubin në valvulën e gomës dhe futni kabllon elektrike në një prizë 12 volt në automjetin tuaj. Masa ngjitëse pastaj mbush me ajër gomën dhe mund të vazhdoni rrugën.


topic_intro_image1

Testet dhe porositjet

Gomë e rregullt prodhimi që vetizolohet kur shpohet.

Revista gjermane e automobilave Autobild në numrin 24 - 2005 testoi marka të ndryshme aksesorësh për riparimin urgjent të një gome të shpuar (në test janë përfshirë spërkatësit, tubat dhe kompresorët)

Për më shumë informacion në lidhje me këtë test, vizitoni faqen e internetit të revistës Auto Bild (në gjermanisht) ...

Shkarkim falas i raportit të testit në formatin PDF (në gjermanisht, 161 KB) ...

Përmbledhje: "Funksionon shpejt, shoqërohet me udhëzime të sakta dhe madje shkëlqen në errësirë."