stage_image1_lg

Teknologjia

Teknologjia

SSR – Goma run-flat vetëmbështetëse.

topic_intro_image1

Sistemi SSR është një teknologji gomash e zhvilluar posaçërisht nga Continental për goma me seksione të vogla dhe të cilat mbeten ende të përshtatshme për të gjitha disqet standarde.

Lexo më shumë

Teknologjia ContiSeal™

topic_intro_image1

ContiSeal™ është një teknologji e zhvilluar nga prodhuesi Continental me qëllimin e vetizolimit faqes shkelëse të dëmtuar.

Lexo më shumë

ContiComfortKit      

conticomfortkit_teaser

ContiKomfortKit është një zgjidhje e sigurt dhe e përshtatshme që i ndihmon shoferët të dalin shpejt nga një situatë e rrezikshme defekti gome.

Lexo më shumë

Goma rezervë

topic_intro_image1

Gomat rezervë janë synuar për përdorim të përkohshëm dhe të kufizuar në rastin e një gome normale të dëmtuar.

Lexo më shumë

Teknologjia ContiSupportRing

topic_intro_image1

 CSR është një teknologji inovative që siguron lëvizjen e automjeteve edhe në rast se shpohet goma.

Lexo më shumë