Raziščite naše nasvete o zimskih pnevmatikah.

Eksploroni dimrin

Ekspertiza jonë për gomat dimërore

Continental, një ekspert për gomat dimërore, paraqet fakte të rëndësishme në lidhje me stinën e ftohtë dhe drejtimin e sigurt në kushtet e rrugëve në dimër.


article_66w_image1

Kur kemi nevojë për goma dimërore?

Continental, një ekspert për gomat dimërore, paraqet fakte të rëndësishme në lidhje me stinën e ftohtë dhe drejtimin e sigurt në kushtet e rrugëve në dimër.

Lexo më shumë

Shenjat e gomave

topic_intro_image1

A keni vënë re ndonjëherë simbolin e malit dhe shenjën M+S në pjesët anësore të gomave tuaja? Njihuni me këto shenja dhe kontrolloni që gomat tuaja dimërore të kenë mjaft profil për motin e ftohtë.

Lexo më shumë

Testuar për sigurinë tuaj

Winter tires tested for your safety

Çdo vit, ne testojmë 140 mijë goma për një total prej 200 milionë kilometrash.

Lexo më shumë