stage_image1_lg

Teknologjia

Teknologjia

Zgjidhje për lëvizshmërinë e zgjeruar

topic_intro_image1

Sistemi SSR është një teknologji gomash e zhvilluar posaçërisht nga Continental për goma me seksione të vogla dhe të cilat mbeten ende të përshtatshme për të gjitha disqet standarde.

Lexo më shumë

Ekspertiza jonë për gomat dimërore

article_66w_image1

Continental, një ekspert për gomat dimërore, paraqet fakte të rëndësishme në lidhje me stinën e ftohtë dhe drejtimin e sigurt në kushtet e rrugëve në dimër.

Lexo më shumë

ContiSilent™ - një gomë për më pak zhurmë në hapësirën e pasagjerëve.

topic_intro_image1

ContiSilent™ është një teknologji për uljen e zhurmës së gomave, e zhvilluar në Continental.

Lexo më shumë

Sistemi i monitorimit të presionit të gomave TPMS

article_66w_image1

Sistemi i monitorimit të presionit të gomave dhe sistemi elektronik i informacionit të gomave

Lexo më shumë

Goma të gjera

Image

Performancë e jashtëzakonshme në kushte kërkuese. Me gomat e gjëra dimërore Continental.

Lexo më shumë

Etiketa e gomave të BE-së

Image

Etiketa e gomave të BE-së - Çfarë informacioni mund të gjendet në të?

Lexo më shumë

Akordimi dhe performanca

Image

Continental punon ngushtë me partnerët e tij të në fushën e konfigurimit të automjeteve dhe të përpunimit të tyre.

Lexo më shumë

Qendra e transferimit të skedarëve

downloads_teaser

Të dhënat teknike, katalogë produktesh, manuale dhe udhëzime për përdorim dhe materiale për media.

Lexo më shumë