stage_image

Qendra për media

Continental do të pajisë me goma makinën e re Volkswagen ID.3

14/11/2019
EcoContact 6
  • Makina e re elektrike e Volkswagen do të pajisjet në fabrikë me goma Continental
  • Goma verore dhe dimërore të përshtatura për kërkesat specifike të automjetit elektrik
  • Jepet miratimi edhe për teknologjinë ContiSeal për ngjitjen automatike të shpimeve

Hanover, 14 nëntor 2019. Gomat Continental do të vendosen në fabrikë në makinën e prezantuar së fundi Volkswagen ID.3. Volkswagen ka dhënë miratimet për gomat verore dhe dimërore për disqe 18 dhe 19 inç. Goma verore EcoContact 6 dhe goma dimërore WinterContact TS 850 P të dyja janë përshtatur për t'iu përshtatur kërkesave specifike të ID.3. Si automjet elektrik, ID.3 do të lëvizë mbi goma me rezistencë të ulët në rrokullisje që kursejnë energji për të arritur distancën maksimale të mundshme mes karikimeve; me zhurmë të ulët të gomave/rrugës për komoditetin e pasagjerëve; dhe me dizajn aerodinamik të kopertonave për të ndihmuar në minimizimin e ngecjes aerodinamike të automjetit. Si gomat verore ashtu edhe ato dimërore përmbajnë gjithashtu teknologjinë ContiSeal. ContiSeal mbyll automatikisht dhe në mënyrë të sigurt shpimet në sipërfaqen e faqes shkelëse me diametër deri në pesë milimetra, duke eliminuar kështu rreth 90 përqind të të gjitha shpimeve. Continental Corporation furnizon gjithashtu serverin në bord që siguron lidhjen për modelet elektrike ID. të Volkswagen.

Volkswagen_ID3

© Volkswagen AG

Kontakti
press_contact_image_sidebar_luka_maselj
Luka Maselj

PR & Marketing communications B2C

Continental Adria pnevmatike d.o.o.
Zagrebška cesta 104
2000 Maribor
Slovenia

+386 24 50 34 48

+386 24 50 34 39