stage_image

Qendra për media

Përvoja e drejtimit Black Chili: të njohur janë fituesit

09/05/2019
Black_chilli_driving_experience

Përvoja e drejtimit Black Chili: të njohur janë fituesit

  • Ne kemi njerëz me fat, të cilët do të ndiejnë kthesat e Provansës dhe do të përjetojnë kapjen e lartë të gomave Continental

Si ndryshe do të festonim ndryshe rolin udhëheqës në industrinë e automobilave të tilla përveçse me realizimin ëndrrave të entuziastëve të automobilave? Continental do të marrë një grup njerëzish me fat nga rajoni Adria, të cilët morën pjesë në kuizin e çmimeve dhe bindën jurinë që t’i çonte në Provansë në një përvojë të paharrueshme 4-ditore, ku ata do të testojnë gomat Continental me përbërës llastiku Black Chili.

 

Më shumë se 12 mijë njerëz nga 8 vende morën pjesë në kuizin interaktiv të çmimeve në internet. Secili prej tyre, ndërsa shikonin pamjet tërheqëse të përvojës së vitit të kaluar Black Chili, u përballën me pyetje në lidhje me drejtimin e sigurt sportiv, markën Continental dhe gomat. Finalistët ishin ata që e bindën jurinë me arsyetimin e tyre të zjarrtë dhe personal të arsyes pse duhet të jenë pikërisht ata pjesë e kësaj përvoje të paharrueshme. Secilit prej finalistëve iu dha një mundësi unike për të ftuar dikë tjetër në këtë përvojë. Juria bëri një intervistë të shkurtër me të gjithë dhe përzgjodhi fituesit që mezi presin 23 majin kur fillon përvoja e vërtetë.

 

Nga Albania në Përvojën e drejtimit Black Chili do të nisen Roni dhe Enid Veselaj.

 

Dhe çfarë i pret fituesit?
Ata do të nisen me aeroplan drejt Francës, ku do të vendosen në një hotel prestigjioz, do të njohin kuzhinën franceze, do të shijojnë bukurinë e Provansës dhe, mbi të gjitha, do të provojnë ndjenja të paharruara pas timonit të automjeteve sportive prestigjioze.

 

Por sigurisht gjithçka do të rrotullohet rreth gomave Continental, pasi fituesit do të njihen me përbërjen e llastikut Black Chili, i cili është rezultat i viteve kërkimi, novacioni dhe zhvillimi, dhe siguron një kapje më të mirë dhe distanca më të shkurtra frenimi në rrugët e lagështa dhe të thata. Gomat ContiSportContact 5, ContiSportContact 5P dhe SportContact 6 janë pjesë e pajisjes origjinale të automobilave, e cila do të jetë forca lëvizëse e ngjarjes dhe fituesit do të kenë mundësinë t’i drejtojnë ato. Këto janë: Porsche Boxster 718, Mercedes C43 AMG, Audi RS3, BMW M240i, Jaguar I-PACE dhe Ford Mustang GT.

 

Ata i pret përzierja e përsosur e avullit të benzinës, kuzhina më e mirë dhe një përvojë e sigurt në rrugët piktoreske të Provansës, pas timonit të automjeteve prestigjioze dhe me një kapje të shkëlqyer të gomave Continental me performancë të lartë.

Kontakti
press_contact_image_sidebar_luka_maselj
Luka Maselj

PR & Marketing communications B2C

Continental Adria pnevmatike d.o.o.
Zagrebška cesta 104
2000 Maribor
Slovenia

+386 24 50 34 48

+386 24 50 34 39