stage_image

Qendra për media

Kontakti me mediat dhe marrëdhëniet me publikun - Gomat për automjetet vetjake

press_contact_image_sidebar_luka_maselj

Luka Maselj

PR & Marketing communications B2C

Continental Adria pnevmatike d.o.o.
Zagrebška cesta 104
2000 Maribor
Slovenia

Phone: +386 24 50 34 48
Fax: +386 24 50 34 39
@:luka.maselj@conti.de


Më shumë informacion