Produkte për makinë / furgon / 4x4

New content item

E përsosur. E provuar. E besueshme

Politika e kukive

Kuki është një skedar i vogël të dhënash që është ruajtur në pajisjen tuaj terminale. Kukit përdoren për të analizuar interesin e përdoruesit në faqet tona të internetit dhe për t'i ndihmuar që të jenë më praktike për përdoruesit. Nëse doni të përdorni funksionalitetin e plotë të faqeve tona të internetit në mënyrën më praktike për përdoruesin, ju duhet të pranoni kukit, të cilat ju lejojnë të përdorni disa funksione ose lejojnë funksione të përshtatshme. Qëllimi i kukive që përdorim tregohet në listën e mëposhtme.

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e këtyre kukive që shfletuesi juaj pranon bazuar në cilësimet e shfletuesit tuaj. Sidoqoftë, mund të rivendosni shfletuesin tuaj që t'ju njoftojë para se të pranoni kukit, të pranojë ose refuzojë disa kuki ose t'i refuzojë të gjitha kukit. Ju gjithashtu mund t'i fshini kukit nga media juaj e ruajtjes në çdo kohë.

Aktualisht janë aktivizuar kukit e mëposhtme*:

Kuki teknikisht të nevojshme

Emri

Hapësira e ruajtjes

Koha e ruajtjes

Qëllimi

JSESSIONID

Kuki

Ai do të fshihet sapo të mbarojë seanca e shfletuesit tuaj ose kur të mbyllni shfletuesin.

Kjo kuki ndihmon në identifikimin e përdoruesve në server përmes kërkesave. Kuki nuk përmban ndonjë informacion personal.

ROUTEID

Kuki

Ai do të fshihet sapo të mbarojë seanca e shfletuesit tuaj ose kur të mbyllni shfletuesin.

Kjo kuki është vendosur kur është vendosur JSESSIONID për të siguruar stabilitetin dhe efikasitetin më të mirë të mundshëm kur lundroni në faqen e internetit. Kuki nuk përmban ndonjë informacion personal.

siteselected

Kuki

Ai do të fshihet sapo të mbarojë seanca e shfletuesit tuaj ose kur të mbyllni shfletuesin.

Kjo kuki ruhet nën domenin qendror për të shfaqur një dritare dialogu përzgjedhës të faqeve një herë në seancë.


Kukit opsionale

Përmbajtje të ngjashme