stage_image1_lg

Kompani afariste

Get Your Grip

Nisja
obcuti_oprijem

Zemra dhe shpirti i sporteve të vrapimit

Përbërje llastiku për vrapuesit
Frymëzuar nga teknologjia e prodhimit të gomave. Në bashkëpunim me kompaninë Continental, prodhuesin e lartë të gomave, adidas pajis vrapuesit e klasit botëror me teknologjinë që deri më tani është përdorur në goma me performancë të lartë. Efekti është unik. Nga performanca optimale e frenimit të gomave deri te kapja më e mirë në këpucët e vrapimit.


article_66w_image1

Teknologji prodhimi gomash për t'ju dhënë përshpejtim shtesë

Luftoni në çdo stinë dhe në sipërfaqe të lagësht apo të thata - Continental ju ofron kapjen që ju nevojitet.

Kapje shumë e konsiderueshme

Këpucët adidas adizero BOOST me teknologjinë Continental do të kenë më shumë kapje sesa këpucët e vrapimit të konkurrentëve.

Performancë e pakrahasueshme

Nga 2011 e tutje vrapuesit vendosin një rekord të ri botëror çdo vit në maratonën e vrapimit me këpucë adidas adizero me shollë nga Continental Traction Compound.

Njohuri e pasur e prodhuesit të gomave Continental

Ne e dimë se çfarë po bëjmë, sepse jemi në industrinë e prodhimit të gomave për një kohë të gjatë: më shumë se 140 vjet teknologji prodhimi të gomave kanë çuar në aderimin në një nivel krejt të ri.

adidas_conti_SC6

Kampionët e botës dhe fituesit e testeve

Vit pas viti, gomat e Continental kanë fituar vendet e para në testet e ndryshme në të gjithë botën. Ne dimë se si të arrijmë një kapje maksimale - madje edhe në sipërfaqe të lagështa, të akullta dhe me borë. Kjo është arsyeja pse kujdesemi për sigurinë tuaj në rrugë, si në automobil ashtu edhe në vrapim. Ne kemi më shumë se 140 vjet përvojë me zhvillimin e gomave, kështu që ju mund të mbështeteni te ne, ashtu si vrapuesit kryesorë mbështeten te ne, ndër të tjera Dennis Kimetto, Patrick Makau dhe Wilson Kipsang. Të gjithë kanë arritur rekorde botërore në maratonën e vrapimit me teknologjinë Continental.

Kontakti
press_contact_image_sidebar_luka_maselj
Luka Maselj

PR & Marketing communications B2C

Continental Adria pnevmatike d.o.o.
Zagrebška cesta 104
2000 Maribor
Slovenia

+386 24 50 34 48

+386 24 50 34 39