stage_image1_lg

Kompani afariste

Continental Adria

Rreth nesh

Image

Kompania Continental Adria pnevmatike d.o.o. kujdeset për shitjen dhe tregtimin e gomave të pasagjerëve, mallrave dhe të veçanta në rajonin Adria (Shqipëri, Bullgari, Bosnje-Hercegovinë, Kroaci, Kosovë, Maqedoni, Mali i Zi, Serbi dhe Slloveni). Kompania është themeluar në vitin 2012, dhe zyrtarisht në mënyrë të plotë filloi të funksionojë më 1 janar 2014. Selia e kompanisë është vendosur në Maribor dhe aktualisht punëson 40 persona. Continental ka qenë i pranishëm në rajon për më shumë se 20 vjet, kohë gjatë së cilës ka fituar një pozitë të dukshme në treg.


Të dhënat për kompaninë


Emri: Continental Adria pnevmatike d.o.o.

Adresa: Zagrebška cesta 104, 2000 Maribor

Telefon: 02 450 34 20

Fax: 02 450 34 39 

Email: adria@conti.de

www.continental-pnevmatike.si