stage_image1_lg

Kompani afariste

Goma për biçikleta

Inxhinieria gjermane që nga viti 1871

New content item

Me mbi 100 vjet përvojë në zhvillimin dhe prodhimin e gomave të biçikletave, Continental është bërë një kompani unike në industri.
Continental është i vetmi prodhues gjerman i gomave me dy rrota, i cili i prodhon gomat e veta në Gjermani. Për inxhinierët tanë dhe të gjithë të tjerët të përfshirë në procesin e prodhimit, kjo është një nxitje shumë e fortë në përpjekjen për novacione gjithnjë e më të reja.
Në Qendrën tonë të Teknologjisë dhe Zhvillimit në Korbach po zhvillojmë vazhdimisht teknologji të reja revolucionare, siç është përzierja e pathyeshme e llastikut Black Chili dhe teknologjia e lartë Vectran™ kundër shpimit të gomave, të dyja në përdorim në garat më të larta sportive.

Këto teknologji kërkojnë procese të avancuara, të cilat mund të garantojnë cilësinë tonë legjendare të produktit përfundimtar. Këto risi, ashtu si teknologjitë ProTection dhe RaceSport për biçikleta malore, mund t'i prodhojmë vetëm në fabrikën tonë në Gjermani - "Punuar me dorë në Gjermani". 

New content item