stage_image1_lg

Kompani afariste

Njësitë e biznesit për gomat

Goma për automjete vetjake dhe kamionë të lehtë

article_66w_image1

Continental është një nga prodhuesit kryesorë të gomave të automobilave vetjakë dhe kamionëve të lehtë në Evropë dhe prodhuesi i katërt më i madh i gomave të automobilave vetjakë në tregun e pajisjeve të fabrikës dhe pajisjeve për instalim të mëvonshëm.

Lexo më shumë

Gomat për motoçikleta

article_66w_image1

Historia e vërtetë e prodhimit gjerman të gomave

Lexo më shumë

Goma për biçikleta

Continental MTB technologies

Me mbi 100 vjet përvojë në zhvillimin dhe prodhimin e gomave të biçikletave, Continental është bërë një kompani unike në industri.

Lexo më shumë

Goma për automjete komerciale

cvt_teaser_image

Continental është një nga prodhuesit kryesorë të gomave të automjeteve komerciale në botë.

Lexo më shumë