stage_image1_lg

Kompani afariste

Korporata Continental

Image

Korporata Continental

Korporata Continental është e ndarë në Grupin e Automjeteve (Automotive Group) dhe Grupin e produkteve prej gome (Rubber Group) dhe përbëhet nga pesë sektorë biznesi.

Lexo më shumë

Kompania Automobile Group është korporatë e Continental AG

article_66w_image1

Continental po zhvillon teknologji inteligjente për të transportuar njerëzit dhe objektet e tyre.

Lexo më shumë

ContiTech

article_66w_image1

Si pjesë e korporatës Continental, sektori ContiTech është një nga furnizuesit kryesorë të shumë produkteve teknike të llastikut dhe një specialist në teknologjinë plastike.

Lexo më shumë

Njësitë e biznesit për gomat

stage_image1_lg

Informacione për njësitë e biznesit që i përkushtohen gomave: Goma për makina private dhe kamionë të lehtë, goma për motoçikleta, goma për biçikleta dhe goma për automjete komerciale.

Lexo më shumë

Zaposlitve in karierna pot

Continental Career - Let your ideas shape the future

Z našo tržno znamko delodajalca izražamo vse tisto, za kar se Continental danes zavzema: inovativnost, mednarodnost, strast in uspeh.

Lexo më shumë