stage_image1_lg

Kompani afariste

Kompani afariste

Continental Adria

Image

Kompania Continental Adria pnevmatike d.o.o. kujdeset për shitjen dhe tregtimin e gomave të pasagjerëve, mallrave dhe të veçanta në rajonin Adria

Lexo më shumë

Korporata Continental

Image

Korporata Continental është e ndarë në Grupin e Automjeteve (Automotive Group) dhe Grupin e produkteve prej gome (Rubber Group) dhe përbëhet nga pesë sektorë biznesi.

Lexo më shumë

Vision Zero

Vision Zero

 Continental është tashmë për më shumë se 140 vjet një pionier në fushën e sigurisë së transportit rrugor. Sot, kompania ka përmirësuar më tej orientimin e saj: me projektin Vision Zero ose "Vizioni zero".

Lexo më shumë

Get Your Grip

article_66w_image1

Frymëzuar nga teknologjia e prodhimit të gomave. Në bashkëpunim me kompaninë Continental, prodhuesin e lartë të gomave, adidas pajis vrapuesit e klasit botëror me teknologjinë që deri më tani është përdorur në goma me performancë të lartë. Efekti është unik. Nga performanca optimale e frenimit të gomave deri te kapja më e mirë në këpucët e vrapimit.

Lexo më shumë

Gomat për të ardhmen

Sponsoring

Ekspertë të fushave të ndryshme punojnë ngushtë së bashku në kërkimin dhe zhvillimin, testimin dhe prodhimin me qëllim që goma e së ardhmes të jetë edhe më efikase edhe më e sigurt për mjedisin, gjatë gjithë ciklit të jetës së saj, nga përdorimi deri tek riciklimi.

Lexo më shumë