stage_image1_lg
Gomat Continental

WinterContact™ TS 870 P
e re

Dimri ju përball me shiun, akullin dhe borën, ne ju vijmë në ndihmë duke ju dhënë kontrollin.

Në asnjë stinë nuk ka kushte kaq të ndryshme moti sa në dimër. Megjithatë, ne dëshirojmë që t'u bëni ballë më së miri. Goma e re WinterContact™ TS 870 P është e pajisur me një koncept të përmirësuar të profilit dhe të motivit, çka ju siguron mbërthim të shkëlqyer në borë dhe akull. Në të njëjtën kohë, materiali i ri i përbërësit tonë CoolChili™ mundëson një performancë të optimizuar në sipërfaqe të lagur, rezistencë mjaft të ulët në rrotullim dhe kilometrazh të lartë, për t'ju mundësuar gjithmonë siguri në drejtim gjatë dimrit - pavarësisht kushteve.

  • Manovrojeni me precizion makinën në borë dhe akull falë konceptit të saj inteligjent të profilit dhe motivit.
  • Përjetoni një performancë të shkëlqyer në sipërfaqe të lagur në sajë të materialit të ri të përbërësit tonë CoolChili™.
  • Përfitoni nga kilometrazhi i lartë dhe rezistenca e ulët në rrotullim të cilat sjellin reduktim të konsumit të karburantit.
WinterContact™ TS 870 P
WinterContact™ TS 870 P
WinterContact™ TS 870 P
Gjetësi i gomave
Të dhënat teknike
Etiketa e gomave të BE-së
Përmasat