stage_image1_lg
Gomat Continental

WinterContact™ TS 870
e re

Të gjitha gomat dimërore janë njësoj. Derisa rrugët të zbardhen.

Me shpikjen e gomës së parë me dizajn motivi në vitin 1904, ne krijuam bazën për teknologjinë e gomës së sotme. Që prej asaj kohe e kemi përmirësuar vazhdimisht performancën e gomave tona nga viti në vit. Dhe megjithëse ndoshta nuk do ta dalloni ndryshimin, do të provoni patjetër se çfarë e bën Origjinalen kaq të veçantë.

  • Qëndroni të qetë dhe gëzoni kontroll të përkryer në rrugë me borë dhe akull.
  • Qëndroni brenda korsisë me frenimin e jashtëzakonshëm në rrugë të lagur dhe rezistencën ndaj rrëshqitjes në ujë.
  • Përshkoni distanca të largëta me konsum të ulët karburanti.

* E disponueshme në vjeshtë.

Gjetësi i gomave
Detajet teknike
Etiketa e gomave të BE-së