stage_image1_lg
Gomat Continental

WinterContact™ TS 860

Goma dimërore WinterContact™ TS 860 për efikasitet maksimal të frenimit.

  • Teknologjia e Cool Chili™ kujdeset për performancën maksimale në frenim në të gjitha kushtet e motit të dimrit
  • Teknologjia e Liquid Layer Drainage™ shkurton distancën e frenimit në rrugët e ngrira dhe të akullta
  • Teknologjia Snow Curve+ për drejtim të sigurt nëpër kthesa të mbuluara me dëborë
Nisja
Gjetësi i gomave
Të dhënat teknike
Etiketa e gomave të BE-së
Zgjedhja e shitjeve