stage_image1_lg
Gomat Continental

Vanco™ Winter 2

Transport i sigurt i mallrave dhe njerëzve në dimër.

  • Performanca e përmirësuar e frenimit në dëborë dhe akull 
  • Manovrimi në dëborë, i krahasueshëm me makinat vetjake 
  • Rezistencë e shkëlqyeshme kundër rrëshqitjes në ujë dhe manovrim i sigurt në lagështi
Gjetësi i gomave
Karakteristikat teknike
Etiketa e gomave të BE-së
Zgjedhja e shitjeve