stage_image1_lg
Gomat Continental

VanContact™ Eco
e re

Stili i jetës së kursimit, i pajisur me teknologjinë gjermane.

Për transportuesit dhe furgonët.
Udhëtim i rehatshëm me efikasitetin maksimal.

  • Efikasiteti maksimal i karburantit në sajë të risisë së përzierjes së gomës
  • Më shumë kilometra të përshkuar për shkak të profilit, i cili është optimizuar për më pak konsumim
  • Dizajn novator i kanaleve për nivel më të ulët të zhurmës së rrokullisjes, dhe rrjedhimisht rehati më e madhe
VanContact™ Eco
Gjetësi i gomave
Të dhënat teknike
Etiketa e gomave të BE-së
Programi i shitjeve
Skedari për shkarkim