stage_image1_lg
Gomat Continental

VanContact Winter

Shoqja juaj ideale e udhëtimit për sezonin e dimrit.

  • Distancë e shkurtër e frenimit dhe kapje më e mirë në dëborë
  • Niveli i lartë i sigurisë para rrëshqitjes në ujë dhe distancë e shkurtër e frenimit në rrugët me lagështi
  • Rezistencë e përmirësuar në rrotullim
Gjetësi i gomave
Të dhënat teknike
Etiketa e gomave të BE-së
Zgjedhja e shitjeve