VanContact™ Ultra
e re

Krijuar për të rezistuar.

Besueshmëria e inxhinierisë gjermane.

  • Përfitoni nga rezistenca e shkëlqyer dhe qëndrueshmëria e lartë e murit anësor të gomës.
  • Përjetoni rezistencë të ulët në rrotullim falë një koncepti të veçantë përbërësi të personalizuar për furgona.
  • Shijoni kilometrazh të shkëlqyer me dizajnin e motivit të mbyllur.
Continental VanContact™ Ultra
Continental VanContact™ Ultra
Continental VanContact™ Ultra
Videoja e produktit
Gjetësi i gomave
Detajet teknike
Etiketa e gomave të BE-së
Dimensionet
Shkarkimet