VanContact™ A/S Ultra
e re

Krijuar për të rezistuar. Pavarësisht se në cilën stinë.

Besueshmëria e inxhinierisë gjermane.

  • Përfitoni nga qëndrueshmëria e shkëlqyer dhe rezistenca e lartë e mureve anësore.
  • Përjetoni mbërthimin e jashtëzakonshëm në dëborë me kapëset tona inteligjente të borës dhe shiritat inteligjentë 3D.
  • Shijoni rezistencën e ulët të rrotullimit dhe kilometrazhin e lartë të mundësuar nga polimerët e tij funksionalë.
VanContact™ A/S Ultra
VanContact™ A/S Ultra
VanContact™ A/S Ultra
Videoja e produktit
Gjetësi i gomave
Detajet teknike
Etiketa e gomave të BE-së
Dimensionet
Shkarkimet