stage_image1_lg
Gomat Continental

VanContact™ 4Season

Efikasitet në të gjitha stinët, i përmirësuar nga teknologjia gjermane.

Siguri efikase 365 ditë të vitit.

  • Efikasitet gjatë gjithë vitit për shkak të konsumit të reduktuar të karburantit
  • Performancë e lartë frenimi në rrugë të lagura, me baltë dhe me borë
  • Manovrim dhe frenim i shkëlqyer në rrugë të thata
Gjetësi i gomave
Të dhëna teknike
Rezultatet e testeve
Etiketa e gomave të BE-së
Gama e produkteve
Shkarko