UltraContact
e re

Krijuar për të rezistuar.

Jetëgjatësi e inxhinierisë gjermane.

  • Përftoni kilometrazhin e lartë falë përbërësit tonë krejt të ri YellowChili.
  • Mbështetuni në qëndrueshmërinë e jashtëzakonshme me kasën tonë UltraShield.
  • Përjetoni performancë bindëse në lagështi dhe zhurmë të ulët.
Continental UltraContact
Continental UltraContact
Continental UltraContact
Videoja e produktit
Gjetësi i gomave
Detajet teknike
Etiketa e gomave të BE-së
Dimensionet
Shkarkimet