stage_image1_lg
Gomat Continental

SportContact™ 7
e re

Mos iu ndani ëndrrave. As asfaltit.

Performancë e inxhinierisë gjermane.

Vetëbesimi vjen duke ditur se mund t'i besoni gjithmonë gomave tuaja. SportContact™ 7 e re është projektuar për t'ju dhënë vetëbesimin që vjen duke ditur se mund t'i sfidoni kufijtë gjithnjë e më shumë, që thjesht ta shijoni në maksimum kënaqësinë në drejtim.

  • Ajo ju jep vetëbesim me drejtimin e sigurt dhe të qëndrueshëm në sipërfaqe të lagura dhe të thata.
  • Një ndërthurje e përsosur e përbërësit ekstra të butë BlackChili dhe motivit ekstra të ngurtë për drejtim mbresëlënës afatgjatë.
  • Personalizuar për kategori të ndryshme automjetesh për t'ju dhënë ndjesinë tipike të SportContact™.
Videoja e produktit
Gjetësi i gomave
Detajet teknike
Etiketa e gomave të BE-së
Dimensionet