stage_image1_lg
Gomat Continental

PremiumContact™ 6

Një përvojë me të vërtetë e shkëlqyer.

  • Frenimi maksimal në lagështi dhe në të njëjtën kohë me shumë kilometrazh në sajë të përzierjes së gomës me silic.
  • Më shumë kilometrazh për shkak të sipërfaqes së fuqishme të kontaktit që ofron një nivel të lartë rehatie
  • Drejtimi sportiv me çdo automjet është në sajë të një dizajni të profilit bazë që ofron manovrim të shkëlqyeshëm
Nisja
Gjetësi i gomave
Të dhënat teknike
Etiketa e gomave të BE-së
Zgjedhja e shitjeve