stage_image1_lg
Gomat Continental

EcoContact™ 6

Një standard i ardhshëm i rafinuar me teknologjinë gjermane.

  • Efikasitet maksimal i karburantit falë gjeometrisë së përmirësuar të përbërësit dhe shpërndarjes efikase të silicit.
  • Më shumë kilometra të përshkuar falë gomave të reja me përzierjen Green Chili™ 2.0
  • Kapje dhe manovrim i përmirësuar
EcoContact™ 6
Gjetësi i gomave
Të dhënat teknike
Etiketa e gomave të BE-së
Zgjedhja e shitjeve