stage_image1_lg
Gomat Continental

CrossContact™ RX
e re

Performanca në qytet dhe në terren përputhet me teknologjinë gjermane

  • Një ulje e dukshme e zhurmës së rrokullisjes për qetësi dhe drejtim të përditshëm të qetë.
  • Performancë e shkëlqyer në frenimin në lagështi.
  • Kapje e përmirësuar në dëborë dhe në sipërfaqe me lagështi për drejtim edhe më të sigurt.
CrossContact™ RX
Gjetësi i gomave
Të dhënat teknike
Etiketa e gomave të BE-së
Zgjedhja e shitjeve
Shkarkime