stage_image1_lg
Gomat Continental

CrossContact™ ATR

Qëndro në kontroll të rrugës, pavarësisht terrenit.

Akseso çdo lloj zone.

  • Rritje e fërkimit dhe mbërthimit jashtë rruge
  • Përmirësim i fërkimit dhe frenimit në rrugë të lagura dhe të rrëshqitshme
  • Përmirësim i rezistencës së përgjithshme
  • Reduktim i konsiderueshëm i zhurmës së rrugës
Gjetësi i gomave
Detajet teknike
Etiketa e gomave të BE-së
Zgjedhja e shitjeve
Materiali për shkarkim