stage_image1_lg
Gomat Continental

ContiWinterContact™ TS 850

Goma e përkryer për kushtet e motit të ftohtë dhe të lagësht.

  • Performanca e përmirësuar në frenim në rrugët e mbuluara me dëborë, të akullta dhe me lagështi
  • Stabilitet i shkëlqyer gjatë udhëtimit në të gjitha kushtet e dimrit
  • Ekonomike në sajë të rezistencës më të ulët të rrokullisjes dhe numrit të madh të kilometrave të përshkuar
Gjetësi i gomave
Karakteristikat teknike
Rezultatet e provës
Teknologjia
Etiketa e gomave të BE-së
Zgjedhja e shitjeve
Materiali për shkarkim