stage_image1_lg
Gomat Continental

ContiWinterContact™ TS 830 P

Siguria për automjete me performancë të lartë në periudhën e dimrit.

  • Fuqia e jashtëzakonshme në frenimin në akull dhe dëborë
  • Kapje më e mirë në dëborë
  • Më shumë kilometra të përshkuar
Gjetësi i gomave
Karakteristikat teknike
Rezultatet e provës
Teknologjia
Etiketa e gomave të BE-së
Zgjedhja e shitjeve