stage_image1_lg
Gomat Continental

ContiWinterContact™ TS 810 Sport

Ju nevojiten pajisjet e duhura për t’u bërë kampionë.

  • Performancë e shkëlqyer e drejtimit në kushtet e dimrit
  • Performancë e shkëlqyer në manovrimin dhe frenimin në sipërfaqet e thata
  • Rezistencë e shkëlqyeshme kundër rrëshqitjes në ujë
Gjetësi i gomave
Karakteristikat teknike
Teknologjia
Etiketa e gomave të BE-së
Zgjedhja e shitjeve