stage_image1_lg
Gomat Continental

ContiWinterContact™ TS 810

Gomë e rehatshme dimri për automjete të kategorisë së mesme dhe luksoze.

  • Kapje e shkëlqyer dhe frenim në dëborë dhe akull
  • Performanca superiore në rrugë të lagështa
  • Rehati e shkëlqyer në drejtim
  • Jetëgjatësi në shërbim
Gjetësi i gomave
Karakteristikat teknike
Etiketa e gomave të BE-së
Zgjedhja e shitjeve