stage_image1_lg
Gomat Continental

ContiWinterContact™ TS 800

Për më shumë siguri në të gjitha kushtet e trafikut.

  • Stabilitet i shkëlqyeshëm i drejtimit të pjesës anësore dhe kapjes
  • Performancë e shkëlqyer në dëborë dhe akull
  • Siguri e shkëlqyeshme para rrëshqitjes në ujë
ContiWinterContact™ TS 850
Gjetësi i gomave
Karakteristikat teknike
Rezultatet e provës
Etiketa e gomave të BE-së
Zgjedhja e shitjeve