stage_image1_lg
Gomat Continental

ContiVanContact™ 200

Frenim optimal për siguri më të madhe.

  • Udhëtim i sigurt falë distancës së shkurtër të frenimit në rrugë me lagështi
  • Shumë më pak rezistencë në rrotullim për konsum më të ulët të karburantit dhe efikasitet më të madh
  • Manovrim i sigurt në të gjitha situatat, madje edhe nën ngarkesë të rëndë
Gjetësi i gomave
Karakteristikat teknike
Rezultatet e provës
Etiketa e gomave të BE-së
Zgjedhja e shitjeve
Materiali për shkarkim