stage_image1_lg
Gomat Continental

ContiTrac SUV

Goma është destinuar për automjete të mesme deri te ato të rëndat me fuqi motorike 4x4.

  • Performancë e mirë drejtimi dhe frenimi në terrene të lehta  
  • Siguri shumë e mirë kundër rrëshqitjes në ujë dhe mbrojtjes kundër dëmtimit nga gurët.
  • Stabilitet i shkëlqyeshëm dhe reagim i shpejtë ndaj ndryshimit të drejtimit
  • Fërkime të shkëlqyera dhe rehati në udhëtim
tire_image1
Gjetësi i gomave
Karakteristikat teknike
Etiketa e gomave të BE-së
Zgjedhja e shitjeve