stage_image1_lg
Gomat Continental

ContiSportContact™ 5

Goma e fuqishme për manovrim të jashtëzakonshëm dhe kontroll mbi automjetin.

  • Kapje e shkëlqyeshme në rrugë, kontroll dhe siguri në kthesa
  • Distanca më e shkurtër e frenimit në të gjitha kushtet e motit
  • Konsumim i ulët i karburantit dhe shumë kilometra të përshkuar
Gjetësi i gomave
Karakteristikat teknike
Rezultatet e provës
Teknologjia
Etiketa e gomave të BE-së
Zgjedhja e shitjeve