stage_image1_lg
Gomat Continental

ContiSportContact™ 3

me shirita të reja asimetrike në profil.

  • Siguri e shkëlqyeshme gjatë drejtimit të shpejtë
  • Distanca e shkurtër ndalimit në rrugët e thata dhe të lagështa
  • Mbrojtje e shkëlqyeshme para mbrojtjes kundër rrëshqitjes në ujë
Gjetësi i gomave
Karakteristikat teknike
Rezultatet e provës
Tehnologija
Etiketa e gomave të BE-së
Zgjedhja e shitjeve