stage_image1_lg
Gomat Continental

ContiSportContact™ 5 P

Gomat sportive me performancë të lartë që ofrojnë drejtim tejet argëtues me manovrim superior.

  • Drejtim plotësisht i saktë dhe manovrim sportiv
  • Kapje e shkëlqyeshme dhe qëndrueshmëri në kthesa
  • Përshtatur kërkesave specifike të përdorimit në boshtin e përparmë ose të pasmë
  • Distancë e shkurtër frenimi në rrugët e lagështa dhe të thata
Gjetësi i gomave
Karakteristikat teknike
Rezultatet e provës
Etiketa e gomave të BE-së
Zgjedhja e shitjeve
Materiali për shkarkim