stage_image1_lg
Gomat Continental

ContiPremiumContact™ 5

Goma e përsosur e gjithanshme që kombinon performancën dhe sigurinë.

  • Kapje e plotë dhe manovrim optimal në të gjitha situatat e drejtimit
  • Distanca e shkurtër e frenimit në sipërfaqet e thata dhe të lagështa
  • Drejtim i rehatshëm dhe rezistencë e përmirësuar në rrotullim
Gjetësi i gomave
Karakteristikat teknike
Rezultatet e provës
Teknologjia
Etiketa e gomave të BE-së
Zgjedhja e shitjeve
Materiali për shkarkim