stage_image1_lg
Gomat Continental

ContiPremiumContact™ 2

me kanale të reja 3D.

  • Performancë e shkëlqyer në frenimin në kushte të lagështa dhe të thata
  • Rezistencë e shkëlqyeshme kundër rrëshqitjes në ujë
  • Manovrim i saktë dhe qëndrueshmëri e padiskutueshme në drejtim
Gjetësi i gomave
Karakteristikat teknike
Rezultatet e provës
Teknologjia
Etiketa e gomave të BE-së
Zgjedhja e shitjeve