Produkte për makinë / furgon / 4x4

stage_image1_lg
Gomat Continental

ContiForceContact™

Dalja tjetër ... Nürburgring.

  • Kufiri lartë i qëndrueshmërisë së vendosur me një manovrim të shkëlqyer në kushte të lagështa.
  • Saktësi optimale dhe kapje maksimale në kushte ekstreme të drejtimit.
  • Kapje e shkëlqyeshme në sipërfaqe të thatë.
Gjetësi i gomave
Karakteristikat teknike
Etiketa e gomave të BE-së
Zgjedhja e shitjeve